Werkwijze

Een massage is een diepgaande manier van aanraken waarbij wederzijds respect en vertrouwen van grote betekenis zijn. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarom vindt er altijd een kort intakegesprek plaats, zodat ik weet wat jouw wensen zijn. Je kunt mij dan ook meteen leren kennen als masseur, wel zo prettig.

Eerste keer

Als je voor het eerst een massage bij Massagepraktijk Ooyevaar ondergaat, zal ik vragen stellen over mogelijke problemen, blessures en over dingen waar ik rekening mee moet houden. Het is voor mij van belang dat ik weet wat jouw wensen zijn. Samen zullen we kijken welk type massage het meest van toepassing is. Ik zal hierbij adviseren maar uiteindelijk ben jij degene die beslist. Er zal een beknopt medisch formulier ingevuld worden, welke uiteraard vertrouwelijk behandeld wordt. De gegevens worden zorgvuldig bewaard in een dossier.

Massagesessie

Voor de massagesessie kleed je je uit tot zover dit nodig is. Het beste kun je prettig zittend ondergoed dragen, dit ondergoed blijft aan tijdens de massage. De dames dragen bij voorkeur een beha met sluiting op de rug.

De delen van het lichaam die niet gemasseerd worden, worden bedekt met handdoeken. Hierdoor lig je comfortabel en koel je niet af tijdens de massage.

Hygiƫne vind ik belangrijk. Ik stel het zeer op prijs als je schoon (het liefst gedoucht) op de massagetafel ligt.

Huisregels

  • Meld het als je zwanger bent

  • Meld het als je onder behandeling bent van een arts, fysiotherapeut, of andere specialist

  • Meld het als je medicijnen gebruikt

  • Zet je mobiele telefoon uit of op stil

  • Zorg dat je schoon bent, bij voorkeur van tevoren gedoucht

  • Gebruik geen alcohol of drugs voor aanvang van de massage

Betaling

Na afloop van de massage kun je contant betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig. Klik hier voor de tarieven.

Verhindering

Ben je verhinderd? Je kunt een afspraak tot 24 uur voor aanvang afzeggen. Laat het mij weten via tel. 06-52456427, of info@michaelooyevaar.nl of via de contactpagina