Stoelmassage/bedrijfsmassage

Een stoelmassage ofwel bedrijfsmassage is een opkikker voor lichaam een geest. Deze massage op locatie is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage. Het is een korte massage die gegeven wordt vanuit een speciaal ontwikkelde stoel. Het doel van stoelmassage is preventie van werkgerelateerde klachten, zoals RSI of stress. Massage op het bedrijf kan bijdragen aan een vermindering van het ziekteverzuim.

_DSC0198   _DSC0194   _DSC0200   _DSC0203

Wat is een stoelmassage

Zoals de naam al zegt, wordt een stoelmassage gegeven op een stoel. Dit is geen gewone stoel maar een speciaal ontwikkelde massagestoel, die extra ondersteuning geeft. Een stoelmassage heet ook wel bedrijfsmassage omdat het vaak op een werkplek, beurs of evenement plaatsvindt. De massage duurt ongeveer 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Door middel van drukpunttechnieken (shiatsu) worden rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen los gemasseerd. Na een stoelmassage voel je je ontspannen en energiek. Een betere concentratie, toename van de alertheid en een afname van eventuele pijnklachten zijn bewezen positieve effecten van stoelmassage.

Voordelen stoelmassage voor werknemers

Ontspannen op het werk, wie wil dat nou niet? Na een stoelmassage zal je je als herboren voelen. Eventuele klachten i.v.m. (langdurig) werken in dezelfde houding of stress worden tegengegaan door stoelmassage. Deze massage wordt gegeven over de kleding heen dus je hoeft je niet uit te kleden. Ook komt er geen olie aan te pas; je wordt niet plakkerig en je kunt na afloop direct weer aan de slag. Je zit vol nieuwe energie.

Voordelen stoelmassage voor werkgevers

Uit diverse studies blijkt dat massage op het werk het ziekteverzuim terugdringt en de medewerkers gezond houdt. Deze massage dient dan wel met regelmaat gegeven te worden om het resultaat te vergroten. Door de komst van computers komen werknemers steeds minder vaak van hun plek af. Langdurig in dezelfde houding werken of stress, kunnen klachten van nek, schouders en armen veroorzaken. Preventieve en snelle, gerichte aanpak van klachten kan voorkomen dat werknemers arbeidsongeschikt raken. Dit bespaart u als werkgever uiteindelijk veel geld. De kosten voor een stoelmassage zijn fiscaal aftrekbaar.

Een stoelmassage zorgt voor minder klachten, meer ontspanning, minder stress, meer werkplezier!

Een stoelmassage/bedrijfsmassage duurt 20 minuten. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.