Over Michael Ooyevaar

_DSC0224

Mijn naam is Michael Ooyevaar en ik ben de eigenaar van Massagepraktijk Ooyevaar. Ik ben sinds 1996 werkzaam als masseur en sinds 2007 werk ik als zelfstandige.

Gediplomeerd (sport)masseur

Als gediplomeerd (sport)masseur en voormalig sportinstructeur herken ik sportblessures vrijwel direct. Bij 90% van de mensen is er sprake van overbelasting van de spier(en) en dit is prima te behandelen. Daarnaast behandel ik regelmatig andere lichamelijke klachten, bijvoorbeeld ten gevolge van stress of zwangerschap.

Ik ben aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs) en geregistreerd als practitioner bij TouchPro® Europe voor de stoelmassages.

_DSC0090

Mijn visie op massage

Houd lichaam en geest gezond voordat het te laat is. We zouden meer aan preventie moeten doen om gezondheidsklachten voor te zijn. Onze drukke, gehaaste Westerse cultuur kan op dit gebied nog veel leren van de Oosterse cultuur. In de ochtend, voor je werk, even sporten of yoga doet wonderen. Massage zou ook een onderdeel hiervan kunnen zijn. Ze zeggen ook niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen. Het is maar een spreekwoord maar oh zo waar!

Sportmasseur met een holistische benadering

Een sportmasseur houdt zich voornamelijk bezig met spierblessures, als gevolg van overbelasting van de spier(en). Echter, ik kwam er al vrij snel achter dat het lichaam uit meer bestaat dan alleen maar spieren en botten. Daarom ben ik mij gaan interesseren in holistische massages zoals shiatsu. Bij een holistische massage kijk je naar de mens in zijn geheel. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar ook een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Gratis advies

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend advies, dit is de eerste keer altijd gratis. Ik kan je informeren over de mogelijkheden binnen mijn praktijk en ik kan je eventueel doorverwijzen naar een andere specialist als dit nodig blijkt te zijn.

Je kunt mij bereiken via telefoonnummer 06-52456427, of info@michaelooyevaar.nl of via het formulier op de contactpagina.

Graag tot ziens!