Over Massagepraktijk Ooyevaar

Massagepraktijk Ooyevaar is een moderne praktijk, gevestigd in het nieuwe Leefstijlcentrum de Remise in Druten. Als eigenaar en masseur van Massagepraktijk Ooyevaar, richt ik mij met name op medische massages. Echter, ook voor diverse ontspanningsmassages is Massagepraktijk Ooyevaar het juiste adres. Wat je moet weten als je (voor het eerst) bij mij een massage ondergaat.

Behandeling van klachten

Diverse (pijn)klachten kunnen met massage afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klachten zoals vermoeide/pijnlijke spieren in de nek, rug of benen maar ook stress, hoofdpijn, depressie en maag- en darmklachten. Laat je eens professioneel masseren en ervaar wat het met je doet.

Ruim aanbod aan massages

Bij Massagepraktijk Ooyevaar in Druten ben je het hele jaar welkom voor een sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpointmassage, shiatsu behandeling, stoelmassage, hotstone massage, duomassage, massage voor twee personen, of medical taping.

Zwangerschapsmassage

Massagepraktijk Ooyevaar is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Zwangerschapsklachten zoals slecht slapen, vermoeidheid, rugpijn, bekkenpijn, beenkrampen, vochtophoping, etc. kunnen door zwangerschapsmassage behoorlijk afnemen. In de praktijk is een speciale zwangerschapsmassagetafel aanwezig.