Ontspanningsmassage

_DSC0113  _DSC0187

Een ontspanningsmassage is, zoals de naam al zegt, een massage die heel ontspannend is.

Mensen met stressklachten hebben veel baat bij een ontspanningsmassage. Heb je geen klachten en wil je jezelf gewoon eens verwennen? Ook dan is een ontspanningsmassage uitermate geschikt.

Het doel van een ontspanningsmassage

Het doel van een ontspanningsmassage is het ontspannen van lichaam en geest. Bewust je lichaam voelen en ontdekken wat er allemaal waar te nemen is. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt. Dit type massage is vooral gericht op het lichaam als geheel.

_DSC0124

Voor wie is een ontspanningsmassage bedoeld

Een ontspanningsmassage is bedoeld voor zowel mensen met klachten als mensen zonder klachten. Klachten die met spanning te maken hebben, zoals pijnlijke of gespannen spieren, kunnen met een ontspanningsmassage behandeld worden. Ook bij zwangerschap is het een zeer ontspannende massage om te ondergaan. Naast de ontspanningsmassage hebben wij voor zwangere vrouwen overigens ook een speciale zwangerschapsmassage. Heb je geen klachten maar vind je het heerlijk ontspannend om je te laten masseren? Ook dan biedt een ontspanningsmassage uitkomst.

Een ontspanningsmassage duurt 30, 60 of 90minuten. Indien gewenst, kan een ontspanningsmassage ook aan huis of op locatie worden gegeven.

Wil je deze massage vaker ontvangen? Koop een voordeelkaart! Klik hier voor een overzicht van de prijzen.