Massage voor twee personen

Bij een massage voor twee personen worden twee personen na elkaar gemasseerd. Een massage voor twee personen is niet hetzelfde als een duomassage. Indien gewenst, is het mogelijk om de massage thuis of op locatie te ontvangen.

Het verschil tussen een massage voor twee personen en een duomassage

Bij een duomassage worden twee personen gelijktijdig gemasseerd door twee masseurs. Bij een massage voor twee personen is er één masseur aanwezig en worden de personen na elkaar gemasseerd. Degene die niet gemasseerd wordt, mag bij de massage aanwezig zijn onder het genot van een drankje en wat leesvoer. Ook kan deze persoon wachten in de wachtruimte, waar een grote leestafel aanwezig is evenals gratis koffie en thee.

Actief meedoen aan de massage voor twee personen

Bij een massage voor twee personen, is het mogelijk om de laatste 5 à 10 minuten actief mee te doen aan de massage. Degene die niet gemasseerd wordt krijgt dan instructies en leert een beetje masseren. Uiteraard gebeurt dit wel na overleg en goedkeuring van degene die gemasseerd wordt.

Geef een massage voor twee personen cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, Valentijnsdag of Kerstmis? Of wil je gewoon zomaar iemand verrassen? Koop een cadeaubon voor een massage voor twee personen, succes gegarandeerd!

Een massage voor twee personen duurt 2 x 60 minuten.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.