Massage Party

Ben je op zoek naar een originele invulling voor een gezellige dag of avond met vriendinnen? Organiseer een massage party. Een lekker hapje, drankje en een ontspannende massage, succes verzekerd! Ook voor een vrijgezellenfeest is een massage party uitermate geschikt.

Organiseer een massage party als verrassing

Een massage party kan thuis georganiseerd worden. Maak er een verassing van en vertel niemand wat je plannen zijn. Vraag alle genodigden om een badjas mee te nemen en, niet onbelangrijk, een goed humeur. Iedereen zal aangenaam verrast zijn!

Een massage party kan ook elders georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld in een hotel bij een weekendje weg of in een vakantiepark.

Voorbereiden op een massage party

Wij nemen massagetafels, badlakens, lekkere olie en eventueel muziek mee dus hier hoef je niet naar om te kijken. Wat je wel kunt doen ter voorbereiding is het volgende:

  • Zorg dat er een aparte kamer gereserveerd wordt voor de massage, zodat de andere gasten zich kunnen vermaken in een ander vertrek. De ideale temperatuur van deze kamer is 21°C à 22°C.

  • Zorg voor voldoende ruimte in de ‘massagekamer’ zodat de masseur makkelijk om de massagetafel kan bewegen.

  • Zet een kan vers water klaar voor na de massage, eventueel gekoeld in de koelkast.

  • Doe een badjas aan en draag geen sieraden.

  • Zorg zelf voor lekkere hapjes en drankjes.

Wat moet ik nog meer weten over een massage party

Een massage party dient minstens twee wekenvan tevoren gereserveerd te worden. Dit i.v.m. onze voorbereiding en planning. Het minimale aantal voor een massage party is 4 personen.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Zie ook massage aan huis/op locatie.