Massage aan huis/op locatie

Een massage aan huis of een massage op locatie zoals een werkplek, hotel, vakantiepark en meer. Ideaal voor mensen die geen mogelijkheden, tijd of gewoon geen zin hebben om naar de masseur toe te komen. Geen probleem, de masseur komt gewoon naar jou toe.

Soorten massages aan huis of op locatie

Wij geven verschillende soorten massages op elke gewenste plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sportmassage, ontspanningsmassage, shiatsu, triggerpointmassage, maar ook een hotstone massage behoort tot de mogelijkheden. Wil je met z’n tweeën genieten? Boek dan een duomassage of massage voor twee personen aan huis. Bij een duomassage komen er een mannelijke en een vrouwelijke masseur. Je kunt van tevoren je voorkeur opgeven wie door wie gemasseerd wordt en anders wordt dit ter plekke overlegd.

Leuk idee: geef een massage aan huis cadeau!

Voorbereiden op een massage aan huis of op locatie

Wij nemen massagetafels, badlakens, lekkere olie en eventueel muziek mee dus hier hoef je niet naar om te kijken. Wat je wel kunt doen ter voorbereiding is het volgende:

  • Zorg dat er een rustige kamer beschikbaar is, liefst met mogelijkheden om deze te verduisteren. Maak de kamer sfeervol zodat je je prettig voelt, bijvoorbeeld d.m.v. kaarsen. Zorg dat er een aangename temperatuur in de kamer is van 21°C à 22°C.

  • Zorg voor voldoende ruimte in de ‘massagekamer’ zodat de masseur makkelijk om de massagetafel kan bewegen.

  • Zet een kan vers water klaar voor na de massage, eventueel gekoeld in de koelkast.

  • Doe een badjas aan en draag geen sieraren.

Veelgestelde vragen bij een massage aan huis of op locatie

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?

Massages aan huis of op locatie dienen minstens twee weken van tevoren gereserveerd te worden. Dit i.v.m. onze voorbereiding en planning.

Heb ik keuze uit een masseur of masseuse?

Bij een duomassage komt er altijd een masseur en een masseuse en is het mogelijk om te kiezen. Bij een enkele massage die door een man geboekt wordt, komt er altijd een masseur.

Hoe weet ik welke massage het beste bij mij past?

Op deze website staan alle massages uitvoerig omschreven. Kijk wat jou het meeste aanspreekt. Kom je er niet uit? Laat het ons weten dan gaan we samen kijken wat het beste bij jou past. Dit is overigens ook weer afhankelijk van eventuele klachten.

Zijn de masseurs gediplomeerd?

Jazeker, alle masseurs hebben erkende diploma’s op zak. Bovendien hebben ze veel ervaring.

Hoe zit het met de betaling?

Elke massage aan huis of op locatie dient vooraf betaald te worden via een factuur die je krijgt toegestuurd.

De minimale massagetijd voor een enkele massage aan huis of op locatie is 60 minuten. Bij een duomassage of massage voor twee personen is dit dus 2 x 60 minuten.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Gezellig vriendinnenavondje? Organiseer een massage party