Duomassage

Tijdens een duomassage worden twee personen tegelijkertijd gemasseerd; de een door een masseur en de ander door een masseuse. Indien gewenst, is het mogelijk om een duomassage thuis of op locatie te ontvangen. Een duomassage is niet hetzelfde als een massage voor twee, waarbij de personen na elkaar gemasseerd worden.

Een duomassage is samen genieten

Tijdens een duomassage kun je tegelijkertijd, samen genieten van een heerlijke massage. Nodig je partner, moeder, dochter, vader, zoon, vriend, vriendin, etc. uit voor een heerlijke massage. Het is een bijzondere beleving voor totale ontspanning met z’n tweeën.

Hoe werkt een duomassage

Omdat een duomassage wordt gegeven door een mannelijke en een vrouwelijke masseur, heb je keuze wie door wie gemasseerd wordt. De massage bestaat uit een volledige lichaamsmassage, welke 60 minuten duurt. Eventueel is het mogelijk om een langere duomassage te ontvangen. Afhankelijk van de wensen, wordt er dan meer aandacht gegeven aan bijvoorbeeld voeten, handen, nek, of hoofd. Prijs in overleg.

Geef een duomassage cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, Valentijnsdag of Kerstmis? Of wil je gewoon zomaar iemand verrassen? Koop een cadeaubon voor een duomassage, succes gegarandeerd!

Een duomassage duurt 2 x 60 minuten.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Gezellig vriendinnenavondje? Organiseer een massage party